Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 449€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank
Interior Experts

Interior Experts

Ανακαίνιση και διακόσμηση;
Οι Interior Experts είναι οι ειδικοί στο χώρο σου!


Ποιοι είναι οι Interior Experts των Praktiker;

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες, αρχιτέκτονες μηχανικοί και διακοσμητές είναι δίπλα σου για να σχεδιάσουν ό,τι φαντάζεσαι για τους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας σου.


Προσωπική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση!

Οι Interior Experts είναι οι προσωπικοί σου διακοσμητές!
Όποια και να είναι η ανάγκη σου για την κατοικία σου θα σου προτείνουν λύσεις, έτσι ώστε να γίνει ο χώρος σου ακόμα πιο όμορφος, μοντέρνος και λειτουργικός με βάση το προσωπικό σου γούστο.

Interior Experts

Πώς λειτουργεί η Υπηρεσία;

Κλείσε ραντεβού µε έναν Interior expert, σε ένα από τα καταστήµατα Praktiker και είσαι έτοιµος να ξεκινήσεις!

Στη συνάντησή σας θα επιλέξετε µαζί τον τρόπο µε τον οποίο επιθυµείτε να προχωρήσετε. Ανάλογα µε το πακέτο που θα επιλέξεις, µπορείς είτε να παρέχεις φωτογραφίες και µετρήσεις ή να κανονίσεις επίσκεψη του Interior Expert στο χώρο σου για µέτρηση και αποτύπωση του χώρου σε κάτοψη. Ο Interior Expert θα σχεδιάσει τον εσωτερικό σου χώρο και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα προϊόντα που σου ταιριάζουν. Στη συνέχεια θα σου παρουσιάσει τις προτάσεις ενώ θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις τις αλλαγές µέσω εικονικής πραγµατικότητας µε τη VR Experience. Για την υλοποίηση της µελέτης ο Interior expert σου προτείνει συνεργαζόµενη κατασκευαστική εταιρεία. Σε περίπτωση που προχωρήσεις στην ανακαίνιση µε την προτεινόµενη εταιρεία, τότε θα λάβεις δωροεπιταγή ή δωροκάρτα ισόποσης αξίας του 10% της καθαρής αξίας των εργασιών ανακαίνισης (ανεξαρτήτως του ύψους αξίας του έργου).

Η υπηρεσία διατίθεται προς το παρόν στα καταστήματα Ελληνικού, Ταύρου, Αγίας Βαρβάρας, Μεταμόρφωσης, Παλλήνης, Ρόδου, Θεσσαλονίκης και Κρήτης.


Απομακρυσμένη Υπηρεσία – 29,00€

Το πακέτο Απομακρυσμένης Υπηρεσίας (Web Design) παρέχεται για Εσωτερικούς Χώρους ευρισκόμενους σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος, υπό την προϋπόθεση ότι ο Πελάτης που θα αγοράσει τη σχετική υπηρεσία τηλεφωνικώς , θα πρέπει (α) να αποστείλει στο κατάστημα αυτό το απαιτούμενο προς επεξεργασία από τον εξειδικευμένο υπάλληλο υλικό και (β) να παραλάβει ηλεκτρονικά με ηλεκτρονική παρουσίαση από την Praktiker Hellas τη Μελέτη του εξειδικευμένου υπάλληλου. Η εν λόγω Υπηρεσία παρέχεται ανάλογα με την έκταση του εκάστοτε προς διαμόρφωση Εσωτερικού Χώρου έως 50 τ.μ .Η εν λόγω Υπηρεσία περιέχει μόνο πρόταση τοποθέτησης προϊόντων και όχι δομικές αλλαγές (π.χ. γκρεμίσματα ή χτίσιμο). Εάν προχωρήσετε σε αγορές των προϊόντων της λίστας που ξεπερνούν τα €1.000 σας επιστρέφεται η αξία της υπηρεσίας.


Virtual Reality Experience - €29,90

Το πακέτο Virtual Reality Experience σου προσφέρει εύκολα και απλά τη µοναδική εµπειρία της εικονικής πραγµατικότητας για να ζήσεις την αλλαγή στο χώρο σου πριν καν να γίνει! Περιλαµβάνει µόνο ένα ραντεβού και αφορά χώρους έως 50 τµ. Από πλευράς σου χρειάζονται φωτογραφίες και διαστάσεις του χώρου ενώ στη συνέχεια θα συζητήσεις µε τον Interior expert τις ανάγκες διακόσµησης και ανακαίνισης και από κοινού θα επιλέξετε τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες αυτές. Θα περπατήσεις στον χώρο σου μέσω εικονικής πραγματικότητας, φορώντας τα VR glasses και θα ζήσεις την αλλαγή. Τέλος, σου παραδίδεται η λίστα των προτεινόµενων προϊόντων που έχεις επιλέξει µε τη βοήθειά του µε τα σχετικά κόστη. Εάν προχωρήσεις σε αγορές των προϊόντων της λίστας που ξεπερνούν τα 1000€, σου επιστρέφεται η αξία του πακέτου.

Για να ζήσεις τη Virtual Reality Experience, παρακαλούμε κλείσε ραντεβού στο κατάστημα ή συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Virtual Reality Experience

Total design – 99,90€

Το πακέτο total design περιλαµβάνει 2 ραντεβού µε τους interior experts για χώρο έως 100 τµ. Το πρώτο πραγµατοποιείται στην κατοικία σου προκειµένου να γίνουν οι µετρήσεις και η αυτοψία του χώρου και το δεύτερο στο κατάστηµα όπου γίνεται δειγµατισµός προϊόντων, χρωµάτων και άλλων διακοσµητικών στοιχείων και παρουσίαση. Οι προτάσεις σου παρουσιάζονται σε περιβάλλον εικονικής πραγµατικότητας µε το Virtual Reality Experience κι έτσι µπορείς να περιηγηθείς στο χώρο σου βλέποντας τις αλλαγές να γίνονται πραγµατικότητα! Παράλληλα σου παρουσιάζονται οι κατόψεις των χώρων, ενώ αν δεν επιθυµείς την παρουσίαση µέσω VR Experience, τότε σου παρουσιάζονται τρισδιάστατες (3D) απεικονίσεις. Τέλος, σου παραδίδεται η παρουσίαση των προϊόντων (mood board) και η λίστα αυτών µε τα σχετικά κόστη. Εάν προχωρήσεις σε αγορές που καλύπτουν τη λίστα τότε σου παραδίδονται τα σχέδια σε κάτοψη ενώ αν ξεπερνούν τα 1500€ σου επιστρέφεται και η αξία του πακέτου.


Premium design – 199€

Το πακέτο premium design περιλαµβάνει 2 ραντεβού µε τους interior experts για χώρο έως 150 τµ. Ακολουθείται η ίδια διαδικασία µε το πακέτο Total Design. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προτάσεων, εκτός από την περιήγηση σε περιβάλλον εικονικής πραγµατικότητας και την κάτοψη, σου παρουσιάζονται και τέσσερις (4) φωτορεαλιστικές απεικονίσεις για να δεις ακριβώς πως θα είναι ο χώρος σου! Τέλος, σου παραδίδεται η παρουσίαση των προϊόντων (mood board) και η λίστα αυτών µε τα σχετικά κόστη. Εάν προχωρήσεις σε αγορές που καλύπτουν τη λίστα τότε σου παραδίδονται τα σχέδια σε κάτοψη και οι τέσσερις φωτορεαλιστικές απεικονίσεις ενώ αν ξεπερνούν τα 2500€ σου επιστρέφεται και η αξία του πακέτου.


Επικοινωνία

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ηλεκτρονικά για το πακέτο που σε ενδιαφέρει, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Συμπλήρωσε τη φόρμα

Επίλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει

Αξία υπηρεσίας

VR Experience
29,90€

Total Design
99,90€

Premium Design
199€

Ύψος αγορών για επιστροφή της αξίας της υπηρεσίας

1.000€

1.500€ 2.500€

Μέγιστος χώρος προς διαμόρφωση

50 τ.μ.

100 τ.μ. 150 τ.μ

Eπί τόπου σχεδιασμός

*

Επίσκεψη στο χώρο

Σχεδιασμός 3D

Παρουσίαση προϊόντων

Λίστα αγορών και αξία προιόντων

Περιήγηση με VR Glasses

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις

Παράδοση σχεδίου

** **

*Εφόσον έχει οριστεί ραντεβού

*Εφόσον γίνει αγορά προϊόντων και ξεπερνούν το ποσό επιστροφής ή αγοραστούν όλα τα προϊόντα της προτεινόµενης λίστας.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας µε έναν Interior Expert στα παρακάτω στοιχεία, ή να συμπληρώσεις τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σου.

Κατάστημα

Ονοματεπώνυμο

Email

Αγία Βαρβάρα

 

 

Interiorexpert303@praktiker.gr

Ελληνικό

Φωτεινή Νικολοπούλου

211 1090791

Interiorexpert301@praktiker.gr

Ταύρος

 

 
Interiorexpert302@praktiker.gr

Μεταμόρφωση

 

 

Interiorexpert307@praktiker.gr

Παλλήνη

Χρήστος Κεραμειδόπουλος

211 1064942

Interiorexpert309@praktiker.gr

Θεσσαλονίκη

Δέσποινα Τσουμαλάκου

2311 253076

Interiorexpert305@praktiker.gr

Ηράκλειο Κρήτης

Αργυρώ Φραγκούλη

2811 100685

Interiorexpert308@praktiker.gr

Ρόδος

 

 

Interiorexpert310@praktiker.gr
Interior Experts
Interior Experts
Interior Experts
Interior Experts
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: