Προϊόντα Υπηρεσίες
210 99 40 000 Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 449€ Έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα €πιστροφή Eurobank
Praktiker

Η Ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της μετακίνησης!

NEO ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ 16 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των καταναλωτών στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Blink Charging Hellas, και την Globalsat, προσφέρουμε πλέον σε 16 καταστήματα του δικτύου μας τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες φόρτισης υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας.

ΣE ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ:

Σταθμοί φόρτισης στα Καταστήματά μας

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον παίρνουμε πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, με οικολογικό αποτύπωμα, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις τρέχουσες εξελίξεις!

Σταθμοί φόρτισης στα Καταστήματά μας Αττική Βόλος Ηράκλειο Κρήτης Ιωάννινα Θεσσαλονίκη Ξάνθη Αλεξανδρούπολη Πάτρα Καλαμάτα Λάρισα Ρόδος
Σταθμοί φόρτισης Αττικής στα Καταστήματά μας Μάνδρα Αττικής Μεταμόρφωση Αγία Βαρβάρα Ταύρος Παλλήνη Ελληνικό

Σταθμοί φόρτισης στα Καταστήματά μας

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον παίρνουμε πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, με οικολογικό αποτύπωμα, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις τρέχουσες εξελίξεις!

ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ BLINK ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PRAKTIKER/ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Συνεργαζόμαστε με την Blink Charging Hellas για την εγκατάσταση, συντήρηση και το after sales support των παραπάνω σταθμών φόρτισης.
Συνδύασε την επίσκεψη στα καταστήματα Praktiker, με τη φόρτιση του ηλεκτρικού σου οχήματος.
Όση ώρα ψωνίζεις, φορτίζεις! Στα καταστήματα Praktiker θα βρεις σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Υφίσταται χρέωση απευθείας από τη Blink, μάθε περισσότερα στο site https://blinkcharging.gr ή στο Blink Mobile App.

Δες εδώ τις οδηγίες φόρτισης σε ελληνικά και αγγλικά.

Γνώρισε τους σταθμούς φόρτισης

Μάθε περισσότερα για τους συνεργάτες μας

Λίγα λόγια για την Blink
BLINK

Η Blink Charging Co. (Nasdaq: BLNK, BLNKW) είναι από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Το Μάιο του 2019, η Blink, ανακοινώνει την είσοδο της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα ιδρύοντας την Blink Charging Hellas, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης. Πρωταρχικό της στόχος, η βέλτιστη εξυπηρέτηση των οδηγών και συνεργατών της. Έχει ήδη τοποθετήσει πάνω από 300 σημεία φόρτισης, καλύπτοντας το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο και συνεχίζει να αναπτύσσεται με βασικό γνώμονα, ο οδηγός να μπορεί να φορτίσει απροβλημάτιστα, χωρίς να παρεκκλίνει από τις καθημερινές του συνήθειες. Ο οδηγός φορτίζει εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρικό του όχημα βοηθώντας ταυτόχρονα στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

BLINK
GLOBALSAT
Λίγα λόγια για την Globalsat
GLOBALSAT

Η Globalsat είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου, ειδών και εργαλείων κήπου, παιχνιδιών. H εταιρία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις και κατ’ αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών της. Επιπλέον, η GLOBALSAT παρέχει Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

 
 
Κάντε τις πληρωμές σας με:
VISA MasterCard DINNERS Maestro Bank Upon delivery Iris
Ασφαλείς αγορές με:
Visa MasterCard

superbrand Green Brand Awards 2023
Επίλεξε κατάστημα παραλαβής
ή επίλεξε ένα κατάστημα εξυπηρέτησης: